17
Μαρ.
10

Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση σύλληψης νεαρού διαδηλωτή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 16-03-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
για την υπόθεση σύλληψης νεαρού διαδηλωτή

«Εδώ και λίγες ημέρες, ορισμένοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αμφισβήτησης γύρω από την σύλληψη ενός νεαρού που φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της πορείας της 11ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Επικαλούμενοι δήθεν ντοκουμέντα ή περαιτέρω μαρτυρίες, στέλνοντας επιστολές στο διαδίκτυο ή δημοσιεύοντας «πύρινες» ανακοινώσεις στον Τύπο, στην ουσία αμφισβητούν την αποστολή των Αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, να εφαρμόσουν το νόμο.

Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικότερα προς τον ίδιο τον νεαρό συμπολίτη μας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κατασκευάζει ούτε επινοεί κατηγορητήρια. Όπως έχουμε αποδείξει από την πρώτη μέρα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν συγκαλύπτουμε την αλήθεια, σεβόμαστε τα δικαιώματα των πολιτών, στεκόμαστε απέναντι στην αυθαιρεσία και στη σπίλωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται.

Έχω ζητήσει περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινίσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, και παρακολουθώ στενά την εξέλιξή της.»

link: http://www.yptp.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3168&Itemid=438&lang=


2 Σχόλια to “Δελτίο Τύπου με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την υπόθεση σύλληψης νεαρού διαδηλωτή”


  1. 1 Kriton Kapadokis
    17 Μαρτίου, 2010 στο 2:10 πμ

    Απλά ήταν εκεί με μια εμφάνιση (ράστα) που ενοχλεί τον κουρεμένο Χρυσοχοϊδάκη – μπάτσο .
    Και μιά και έπρεπε να πιάσουνε κάποιους πιάσανε όποιον τους χτύπαγε στο μάτι ως διαφορετικός και ήταν και εύκολο να τον γραπώσουν μια και ήταν ανυποψίαστος και άμαχος .
    Υπάρχουν πλάνα που δείχνουν την σύλληψή του , αλλά και άλλες φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση πριν τον συλλάβουν και φαίνεται περίτρανα ότι στην περιοχή όλη αυτή ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ .
    Το υλικό που κυκλοφορεί στο internet βοά .
    Οι κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην περιοχή , διότι όλα γινανε έξω από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ τα έχουν καταγράψει όλα .
    Και όμως τον Μάριο τον συλλάβανε μόνο με την κατάθεση ενός ψεύτη και επίορκου “οργάνου” .

    Το βλέπουμε και αυτό Χρυσοχοϊδη .
    ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΜΒΑ !!!
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ κάνε άμεση έρευνα και στείλε , αύριο κι’ όλας στην φυλακή για ψευδορκία το “οργανο” που παγίδεψε το παλληκάρι . Και να στείλεις στην Εισαγγελία τον Αρχηγό τής Αστυνομίας σου να κάνει αίτηση αποφυλάκισης τού αθώου εργαζόμενου .
    Και μετά να βγείς και να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ .
    Για να σε δούμε κύριε Χρυσοχοΐδη !
    Ως τότε υπ’ ευθύνη σου το παλληκάρι θα είναι προφυλακισμένο γιατί αυτοί που θα έπρεπε να απογωμόσουνε τα ψέματα τού αστυνομικού οργάνου σου κύριε Υπουργέ , δεν είχανε τα κότσια να τον ξεμπροστιάσουν .

    Αλλά όταν η Δημοκρατία περιμένει να σωθούν οι πολίτες από την παλληκαριά των δικαστών , σημαίνει ότι το δημοκρατικό πολίτευμα έχει κι’ όλας φαληρίσει. Δηλαδή έχει ήδη καταλυθεί, έστω και άν το Κοινοβούλιο φαίνεται ως να λειτουργεί με ανοιχτές θύρες και ημερήσιες συνεδριάσεις .
    Με άλλα λόγια ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΧΟΥΝΤΑ !!!
    Για όποιον δεν το κατάλαβε :
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ !!!


Σχολιάστε


43
ΗΜΕΡΕΣ & ΝΥΧΤΕΣ

ΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ

Θέλω να μου έρχεται email με τα άρθρα του blog στην δ/νση:

Προστεθείτε στους 18 εγγεγραμμένους.